Vier generaties tot uw dienst

Begrafenisonderneming De Hertogh BVBA in Humbeek (bij Grimbergen) stelt al vier generaties lang haar diensten ter beschikking van nabestaanden en rouwenden in geval van een overlijden. Onze medewerkers geven alle mogelijke begeleiding en ondersteuning om deze verdrietige periode draaglijker te maken.

 

De Hertogh BVBA verzorgt elke stap voor u. We geven advies en elke mogelijke inlichting, regelen op discrete wijze alle administratieve formaliteiten en praktische zaken en drukken desgewenst ook het rouwdrukwerk. Ook het transport van de overledene naar ons funerarium nemen we op ons, zodat familie en vrienden een laatste groet kunnen brengen.

 

Begrafenis of crematie, een uitstrooiing, teraardebestelling of bijzetting, wij vertellen u alles over de verschillende procedures. De Hertogh BVBA regelt de volledige uitvaart voor u. U kunt ook bij ons terecht voor kisten, urnen, grafzerken, grafmonumenten of -versieringen, urnenveldstenen, columbariumplaten en bloemstukken.

 

Sinds 2000 heeft De Hertogh BVBA ook een filiaal in Buggenhout onder leiding van Benny De Hertogh. In elk van onze kantoren staan we u met raad en daad bij. U kunt elke dag en op elk moment een beroep op ons doen.

 

Contacteer De Hertogh BVBA bij vragen over uitvaartverzorging.